Marketingkonsulent med speciale i Google Ads og SEO

Mit navn er Kristoffer Kjær, og jeg arbejder blandt andet som markedsføringskonsulent, hvor jeg siden 2014 har hjulpet virksomheder med at vækste gennem digital markedsføring.

Som iværksætter og konsulent sidder jeg med markedsføringsbudgetter på flere millioner kroner årligt – mine spidskompetencer er Google Ads og søgemaskineoptimering (SEO).

Jeg har arbejdet i forskellige brancher – alt fra e-cigaretter til aktivitetsure og vininvestering, og jeg kan med garanti også hjælpe din virksomhed.

Et godt samarbejde

Et samarbejde med mig starter altid med, at jeg tjekker op på Jeres nuværende online markedsføring – og kommer med en række forbedringsforslag eller tiltag, vi kan arbejde videre med og et konkret tilbud. Vi udarbejder dermed en række succeskriterier og arbejder hen mod dem.

Såfremt vi har et længerevarende samarbejde, vil der månedligt blive udarbejdet en rapport over, hvad der er sket i den foregående måned – og således kan I let følge med i resultaterne af månedens arbejdsindsatser.

Fordele ved mig som konsulent

Stor erfaring
Jeg har siden 2014 arbejdet med e-handel og online markedsføring og holder nøje øje med de nyeste tendenser i branchen. Jeg ved, hvad der virker – og hvad der ikke gør.

Jeg handler hurtigt
Det er kun mig, der sidder med Jeres markedsføring, og derved er der ikke forskellige medarbejdere, ledere og ansatte involveret, som oftest kun forlænger arbejdet.

Månedlige rapporter
Følg med i Jeres resultater via. en månedlig rapport – det er slut med dyre markedsføringsbureauer, som lover en masse uden at levere et ordentligt resultat.

Lad os arbejde sammen

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe din virksomhed med? Så kontakt mig ved at trykke på knappen herunder.

Kontakt