Marketingkonsulent med speciale i webshops, Facebook Ads og SEO

Mit navn er Kristoffer Kjær, og jeg arbejder blandt andet som konsulent, hvor jeg siden 2014 har hjulpet virksomheder med at vækste gennem digital markedsføring.

Mine spidskompetencer er Ads, SEO og opbygning af websites, så de konveterer de besøgende til kunder. Jeg arbejder i sær med ambitiøse virksomheder der gerne vil vækste deres forretning.

Jeg har arbejdet i forskellige brancher – alt fra e-cigaretter til aktivitetsure og vininvestering, og jeg kan med garanti også hjælpe din virksomhed.

Et godt samarbejde

Et samarbejde med mig starter altid med, at jeg tjekker op på jeres nuværende website og online markedsføring – og kommer med en række forbedringsforslag eller tiltag, vi kan arbejde videre med. Vi udarbejder dermed en række succeskriterier og arbejder hen mod dem.

Såfremt vi har et længerevarende samarbejde, vil der månedligt blive udarbejdet en rapport over, hvad der er sket i den foregående måned – og således kan I let følge med i månedens arbejdsindsatser.

Fordele ved mig som konsulent

Stor erfaring
Jeg har siden 2014 arbejdet med e-handel og online markedsføring og holder nøje øje med de nyeste tendenser i branchen. Jeg ved, hvad der virker – og hvad der ikke gør.

Jeg handler hurtigt
Det er kun mig, der sidder med Jeres opgaver, og derved er der ikke forskellige medarbejdere, ledere og ansatte involveret, som oftest forlænger arbejdet.

Månedlige rapporter
Følg med i Jeres resultater ved hjælp af en overskuelig og nem månedlig rapport, som kan tilpasses dine behov.

Lad os arbejde sammen

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe din virksomhed med? Så kontakt mig ved at trykke på knappen herunder.

Kontakt